Vad händer om jag arkiverar en widget?
Senast uppdaterad
När man arkiverar flyttas en widget från Aktiv fliken till Arkiverat fliken i listan. Det är ett sätt att rensa bort widgets som du inte längre behöver, eftersom widgets inte kan raderas permanent. Du kan när som helst ta fram en widget ur arkivet igen.
Arkivera eller ta bort en widget från arkivet
- Öppna widgetlistan, till exempel Verktyg > Tidtagare.
- Klicka på arkivikonen i widgetraden.
- För att återställa det, öppna Arkiverat fliken och klicka på ikonen för att ta bort arkiveringen.
Vad händer med e-postmeddelanden som du redan har skickat?
En arkiverad widget visas inte längre i något e-postmeddelande som innehåller den, inklusive e-postmeddelanden som du redan har skickat. Detta gäller alla typer av widgetar.
Om en widget fortfarande ingår i en pågående kampanj eller automatisering bör du därför kontrollera detta innan du arkiverar den. Om du tar bort arkiveringen visas den igen.
visningar
Arkiverade widgets slutar räkna visningar, vilket innebär att de inte längre förbrukar några av visningarna i ditt abonnemang. Visningar som en widget samlat in innan du arkiverade den räknas fortfarande in i den aktuella faktureringsperioden och finns kvar i din statistik.
Använd istället en befintlig widget
Om du vill använda samma widget i en ny kampanj klickar du på Dubblett i sin rad. Du får en kopia med namnet ”Kopia av …” med exakt samma inställningar, och varje kampanj behåller sina egna visningar och resultat. När det gäller nedräkningstimer underlättar en ny kopia per kampanj även användningen av Apple Mail, som ibland kan visa en timer som programmet minns från ett tidigare e-postmeddelande.
Relaterat
- Hur räknas visningarna av widgetar?
- Så här ändrar du en widget efter att ditt e-postmeddelande har skickats
- Så här använder du timermallar
Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback!
