Hvad sker der, hvis jeg arkiverer en widget?
Sidst opdateret
Ved arkivering flyttes en widget fra Aktiv fanen til Arkiveret fanen på listen. Det er en måde at rydde op i widgets, du ikke længere har brug for, da widgets ikke kan slettes permanent. Du kan til enhver tid hente en widget frem igen.
Arkiver eller fjern arkivering af en widget
- Åbn widgetlisten, for eksempel Værktøjer > Tidtagere.
- Klik på arkivikonet i widgetrækken.
- For at gendanne den skal du åbne Arkiveret fanen og klik på ikonet for at udpakke.
Hvad sker der med de e-mails, du allerede har sendt?
En arkiveret widget vises ikke længere i de e-mails, der indeholder den, herunder e-mails, du allerede har sendt. Dette gælder for alle typer widgets.
Så hvis en widget stadig indgår i en aktiv kampagne eller automatisering, skal du tjekke det, før du arkiverer den. Hvis du fjerner arkiveringen, vises den igen.
visninger
Arkiverede widgets holder op med at tælle visninger, så de bruger ikke længere nogen af de visninger, der er inkluderet i dit abonnement. De visninger, som en widget har registreret, før du arkiverede den, tæller stadig med i den pågældende faktureringsperiode og forbliver i dine analyser.
Brug i stedet en widget igen
Hvis du vil bruge den samme widget i en ny kampagne, skal du klikke på Duplikat i sin række. Du får en kopi med navnet »Kopi af …« med nøjagtig de samme indstillinger, og hver kampagne beholder sine egne visninger og resultater. Når det gælder nedtællingstimer, er det også en fordel at oprette en ny kopi pr. kampagne i Apple Mail, da programmet nogle gange kan vise en timer, som det husker fra en tidligere e-mail.
Relateret
- Hvordan tælles visninger af widgets?
- Sådan ændrer du en widget, efter at din e-mail er sendt
- Sådan bruger du timerskabeloner
Var denne artikel nyttig?
Tak for din feedback!
