Min widget viser visninger, selvom jeg endnu ikke har sendt en kampagne
Sidst opdateret
Det er helt normalt. De fleste e-mail-platforme genindlæser hele e-mailen – inklusive din widget – hver gang du foretager en ændring i deres editor. Hver genindlæsning tæller som en visning, så en widget kan nå op på alt fra et par til et par hundrede visninger, inden kampagnen sendes ud.
Test-e-mails og forhåndsvisninger, som du åbner i din indbakke, tæller også med.
Vil det påvirke min plan?
Ikke på en måde, der skaber problemer:
- Den betalte abonnementer, vi tillader et par tusinde visninger mere, end der er inkluderet i din pakke, for at dække dette, og dine widgets fortsætter med at fungere, selvom du overskrider grænsen. Vi vil kun foreslå en større pakke, hvis du regelmæssigt overskrider antallet af visninger betydeligt. Se Hvad sker der, hvis jeg overskrider antallet af visninger i mit betalte abonnement?.
- På Free plan, tæller visninger fra redaktøren med i dine 10.000 månedlige visninger. Hvis du nærmer dig grænsen, skal du tilføje widgeten til din e-mail, når du er ved at være færdig med at redigere.
Forhåndsvisninger i Sendtric-dashboardet tæller aldrig med.
Hvis du vil vide mere om nedtællingstimer til e-mails, kan du læse vores Side med nedtællingstimer via e-mail.
Relateret
- Hvordan tælles visninger af widgets?
- Widgets ser forældede ud i forhåndsvisningen af min e-mail-skabelon?
Var denne artikel nyttig?
Tak for din feedback!
