Hvad sker der, hvis jeg overskrider de 10.000 visninger, jeg har til rådighed hver måned i den Free plan?
Sidst opdateret
Dine widgets fungerer fortsat. Den gratis Free plan indeholder 10.000 visninger om måneden uden vandmærke. Når du overskrider dette antal, vises der et lille banner med teksten »Powered by Sendtric« under widgeten for de resterende visninger i den pågældende måned. Det forsvinder, når antallet af visninger nulstilles.
Hvornår nulstilles mine visninger?
Hver måned, på den samme dag i den måned, hvor du tilmeldte dig. På dit kontrolpanel kan du se den nøjagtige dato under Antal visninger i denne faktureringsperiode.
Sådan fjerner du vandmærket
- Vent, indtil antallet af visninger nulstilles. Vandmærket forsvinder af sig selv.
- Opgrader til et betalt abonnement. Vandmærket forsvinder med det samme, og på de betalte abonnementer vises der aldrig et, selvom du overskrider dit antal visninger. Se Sådan opgraderer eller ændrer du dit abonnement.
Godt at vide
- På personaliserede billeder placeres banneret under billedet, så billedet bliver lidt højere.
- Widgets i Free plan fungerer kun med funktioner i Free planen. Hvis en widget bruger en betalt funktion, vises der en meddelelse på dashboardet om, at »Denne widget fungerer ikke, da den bruger funktioner, der ikke er tilgængelige i Free planen«, og den vises ikke i e-mails, før du fjerner funktionen eller opgraderer.
- Visninger i din e-mail-platforms editor tæller også med. Se Min widget viser visninger, selvom jeg endnu ikke har sendt en kampagne.
Relateret
Var denne artikel nyttig?
Tak for din feedback!
