Hva skjer hvis jeg overskrider de 10 000 visningene jeg har til rådighet hver måned i «Free plan»?
Sist oppdatert
Widgetene dine fortsetter å fungere. Den gratisFree planen inkluderer 10 000 visninger per måned uten vannmerke. Når du overskrider dette antallet, vises det et lite banner med teksten «Powered by Sendtric» under widgeten for resten av måneden. Det forsvinner når visningstallene nullstilles.
Når nullstilles antall visninger?
Hver måned, på samme dag i måneden som du registrerte deg. På oversikten din vises den nøyaktige datoen under Visninger i denne faktureringsperioden.
Slik fjerner du vannmerket
- Vent til visningstallene dine blir nullstilt. Vannmerket forsvinner av seg selv.
- Oppgrader til et betalt abonnement. Vannmerket forsvinner umiddelbart, og i betalte abonnementer vises det aldri, selv om du overskrider antall visninger. Se Hvordan oppgradere eller endre abonnementet ditt.
Godt å vite
- På personaliserte bilder plasseres banneret under bildet, slik at bildet blir litt høyere.
- Widgets i Free plan fungerer kun med funksjoner i Free plan. Hvis en widget bruker en betalt funksjon, vises meldingen «Denne widgeten fungerer ikke, da den bruker funksjoner som ikke er tilgjengelige i Free plan» på dashbordet, og den vises ikke i e-poster før du fjerner funksjonen eller oppgraderer.
- Visninger i redigeringsverktøyet til e-postplattformen din teller også. Se Widgeten min viser visninger, selv om jeg ikke har sendt ut noen kampanje ennå.
Relatert
Var denne artikkelen nyttig?
Takk for tilbakemeldingen din!
