Hva skjer hvis jeg overskrider antall visninger i det betalte abonnementet mitt?
Sist oppdatert
Ingenting slutter å fungere. Med Micro-, Standard-, Power- og Enterprise-abonnementene fortsetter widgetene dine å fungere og viser aldri noe vannmerke, selv om du overskrider antall visninger i abonnementet ditt.
Hva skjer?
- E-poster når du nærmer deg. Vi sender deg en e-post når du når 50 %, 80 % og 100 % av visningene dine, og igjen når du når 120 %.
- En melding på dashbordet ditt med beskjed om at du har overskredet den månedlige kvoten for visninger.
- Vi vil be deg om å oppgradere til en abonnementstype som passer hvis du bruker mer enn det vanlige.
Vi tillater også et lite overskudd på alle betalte abonnementer for å dekke visninger fra redigeringsverktøyet i e-postplattformen din og testutsendelser.
Holde øye med antall visninger
- Dashbordet ditt viser Visninger i denne faktureringsperioden og når visningstallene dine nullstilles.
- Hver widgetliste viser antall visninger per widget i denne faktureringsperioden, slik at du kan se hvilken kampanje som har hatt flest visninger.
- Analytikk viser antall visninger per måned. Se Hvordan se antall visninger av widgeten din i Analytics.
Hvis du regelmessig bruker mer enn det, kan du sammenligne abonnementene i Hvordan oppgradere eller endre abonnementet ditt.
Relatert
- Hvordan telles visninger av widgeter?
- Hva skjer hvis jeg overskrider de 10 000 visningene jeg har til rådighet hver måned i den Free planen?
Var denne artikkelen nyttig?
Takk for tilbakemeldingen din!
