Hvordan sier jeg opp abonnementet mitt?
Sist oppdatert
Vi er lei for at du slutter. Du kan selv si opp abonnementet når som helst.
Avslutt abonnementet ditt
- Logg inn på Sendtric-dashbordet og åpne Innstillinger.
- Utvid Plan og fakturering og klikk Avslutt abonnementet.
- Fortell oss hvorfor du slutter, og klikk Fortsett. Tilbakemeldingene dine er til stor hjelp.
- Vi skal vise deg et par alternativer, blant annet en rabatt hvis du ønsker å bli. Klikk Fortsett til Avbryt, så Nei takk, avbryt uansett.
- Klikk Bekreft avbestilling for å fullføre.

Hva skjer videre?
- Abonnementet ditt forblir aktivt frem til slutten av den perioden du allerede har betalt for. Datoen vises i Plan og fakturering.
- Etter det overføres kontoen din til «Free plan». Betalte funksjoner slutter å fungere, og widgets som bruker disse vises ikke lenger i e-postene. Widgets i «Free plan» fortsetter å fungere, med opptil 10 000 visninger per måned.
- Har du ombestemt deg? Klikk Avbryt Avbestilling i Plan og fakturering når som helst før sluttdatoen.
Før du drar
Hvis noe ikke fungerer slik du ønsker, kan du gi oss beskjed på support@sendtric.com. Vi hjelper gjerne.
Vil du slette kontoen din helt? Se Hvordan sletter jeg kontoen min?.
Relatert
- Slik oppgraderer eller endrer du abonnementet ditt
- Hva skjer hvis jeg overskrider de 10 000 visningene jeg har til rådighet hver måned i «Free plan»?
Var denne artikkelen nyttig?
Takk for tilbakemeldingen din!
