Hur avslutar jag mitt abonnemang?
Senast uppdaterad
Vi är ledsna att du lämnar oss. Du kan själv säga upp ditt abonnemang när som helst.
Avsluta din prenumeration
- Logga in på Sendtrics dashboard och öppna Inställningar.
- Visa mer Plan och fakturering och klicka på Avsluta prenumerationen.
- Berätta varför du lämnar oss och klicka på Fortsätt. Dina synpunkter är till stor hjälp.
- Vi visar dig några alternativ, inklusive ett rabatterbjudande om du vill stanna kvar. Klicka på Fortsätt till Avbryt, sedan Nej tack, avbryt ändå.
- Klicka Bekräfta avbokning för att avsluta.

Vad händer härnäst?
- Din prenumeration förblir aktiv fram till slutet av den period som du redan har betalat för. Datumet visas i Plan och fakturering.
- Därefter övergår ditt konto till Free plan. Betalfunktionerna slutar fungera, och widgets som använder dem visas inte längre i e-postmeddelanden. Widgets i Free plan fortsätter att fungera, med upp till 10 000 visningar per månad.
- Har du ändrat dig? Klicka här Avbryt Avbokning i Plan och fakturering när som helst före slutdatumet.
Innan du går
Om något inte fungerar som du vill, hör av dig till oss på support@sendtric.com. Vi hjälper gärna till.
Vill du ta bort ditt konto helt och hållet? Se Hur tar jag bort mitt konto?.
Relaterat
- Så här uppgraderar eller byter du abonnemang
- Vad händer om jag överskrider mina 10 000 visningar per månad i Free plan?
Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback!
