Nedräkningstimer

Varför startar min nedräkningstimer om från början efter 60 sekunder?

Varje instans av en timer löper i 60 sekunder

Varje gång en timer laddas hämtas en uppdaterad version som löper i 60 sekunder och sedan upprepas. Om e-postmeddelandet/timern laddas igen hämtas en ny version som löper i 60 sekunder och sedan upprepas.

Anledningen till att tidtagarna startar om efter 60 sekunder är att säkerställa att de laddas snabbt och att leveransförmågan inte påverkas. GIF-bilder som pågår längre än 60 sekunder laddas inte bra i e-postmeddelanden. Detta är dessutom ungefär den maximala tid en användare skulle läsa ett e-postmeddelande utan att uppdatera det. Om e-postmeddelandet uppdateras kommer timern att nollställas till en ny 60-sekundersperiod.

Vad händer om jag inte vill att timern ska upprepas?

Om du inte vill att timern ska upprepas efter att varje instans har kört i 60 sekunder, finns det ett alternativ att visa en bild när de 60 sekunderna har gått. För att aktivera detta alternativ klickar du på ”Redigera” på den timer du vill tillämpa detta på, bläddrar ner till fliken ”Timerinställningar” på vänster sida, aktiverar alternativet ”Fallback”, aktiverar ”Använd fallback-bild som sista bildruta” och laddar upp den bild du vill använda när timern har gått i 60 sekunder.

När det här alternativet är aktiverat startar timern en ny 60-sekunders nedräkning varje gång den laddas och visar sedan den uppladdade bilden.

Anmärkning: Vi kommer inom kort att skilja åt alternativet för reservbild och alternativet ”Använd reservbild som sista bildruta”, eftersom de har olika syften.

Var hittar man alternativet ”Använd som sista bildruta” i redigeraren för nedräkningstimern?

Alternativet ”Använd reservbild som sista bildruta” i redigeraren för nedräkningstimern
Var hittar man alternativet ”Använd som sista bildruta” i redigeraren för nedräkningstimern?

Var den här artikeln till hjälp?