Nedtellingstimer

Hvorfor starter nedtellingstimen på nytt etter 60 sekunder?

Hver forekomst av en tidtaker kjører i 60 sekunder

Hver gang en tidtaker lastes inn, lastes det inn en oppdatert versjon som går i 60 sekunder og deretter gjentas. Hvis e-posten/tidtaker lastes inn på nytt, lastes det inn en ny versjon som går i 60 sekunder og deretter gjentas.

Grunnen til at tidtakerne starter på nytt etter 60 sekunder, er for å sikre at de lastes inn raskt og at leveringsgraden ikke påvirkes. GIF-filer som varer lenger enn 60 sekunder, lastes ikke inn riktig i e-poster. Dette er også omtrent den maksimale tiden en bruker uansett ville brukt på å lese en e-post uten å oppdatere den. Hvis e-posten oppdateres, vil timeren starte på nytt med en ny 60-sekunders periode.

Hva om jeg ikke vil at timeren skal gjenta seg?

Hvis du ikke ønsker at timeren skal gjenta seg etter at hver omgang har vart i 60 sekunder, har vi en funksjon som viser et bilde når de 60 sekundene har gått. For å aktivere dette alternativet, klikk på «Rediger» på timeren du ønsker å bruke dette alternativet på, bla ned til fanen «Timer-konfigurasjon» på venstre side, aktiver alternativet «Fallback», aktiver «Bruk fallback-bilde som siste bilde», og last opp bildet du ønsker å bruke når timeren har gått i 60 sekunder.

Når denne funksjonen er aktivert, starter tidtakeren med en oppdatert tid på 60 sekunder hver gang den lastes inn, og viser deretter det opplastede bildet.

Merknad: Vi kommer i nær fremtid til å skille mellom alternativet for reservebilde og alternativet «Bruk reservebilde som siste bilde», ettersom de har forskjellige formål.

Hvor finner man alternativet «Bruk som siste bilde» i redigeringsverktøyet for nedtellingstimer?

Alternativet «Bruk reservebilde som siste bilde» i redigeringsverktøyet for nedtellingstimer
Hvor finner man alternativet «Bruk som siste bilde» i redigeringsverktøyet for nedtellingstimer?

Var denne artikkelen nyttig?