Widgeten min viser visninger, selv om jeg ikke har sendt ut noen kampanje ennå
Sist oppdatert
Dette er helt normalt. De fleste e-postplattformer laster inn hele e-posten på nytt, inkludert widgeten din, hver gang du gjør en endring i redigeringsverktøyet deres. Hver gang siden lastes inn på nytt, regnes det som en visning, så en widget kan samle alt fra noen få til noen hundre visninger før kampanjen sendes ut.
Test-e-poster og forhåndsvisninger du åpner i innboksen din, teller også med.
Vil dette påvirke abonnementet mitt?
Ikke på en måte som skaper problemer:
- Den betalte abonnementer, vi tillater et par tusen visninger utover det som inngår i abonnementet ditt for å dekke dette, og widgetene dine fortsetter å fungere selv om du overskrider grensen. Vi vil bare foreslå et større abonnement hvis du regelmessig overskrider visningsgrensen med god margin. Se Hva skjer hvis jeg overskrider antall visninger i det betalte abonnementet mitt?.
- På Free plan, visninger fra redaktører teller med i de 10 000 månedlige visningene dine. Hvis du nærmer deg grensen, bør du legge til widgeten i e-posten din mot slutten av redigeringsprosessen.
Forhåndsvisninger i Sendtric-dashbordet teller aldri med.
Hvis du vil vite mer om nedtellingstimer for e-post, kan du se vår Side med nedtellingstimer for e-post.
Relatert
- Hvordan telles visninger av widgeter?
- Ser widgets utdaterte ut i forhåndsvisningen av e-postmalen min?
Var denne artikkelen nyttig?
Takk for tilbakemeldingen din!
