Hvordan sletter jeg kontoen min?
Sist oppdatert
For å slette kontoen din, send en e-post til support@sendtric.com fra e-postadressen du brukte til å logge inn, og be oss om å slette den.
Sletting av en konto kan ikke angres. Du mister tilgangen til alle widgetene og analysene dine, og eventuelle widgeter i e-poster du allerede har sendt, vil slutte å fungere.
Vil du bare slutte å betale?
Du trenger ikke å slette kontoen din for å avslutte et abonnement. Du kan si det opp i Innstillinger > Plan og fakturering i stedet, og kontoen din overføres til «Free plan» ved utløpet av den betalte perioden. Se Hvordan sier jeg opp abonnementet mitt?.
Relatert
Var denne artikkelen nyttig?
Takk for tilbakemeldingen din!
