E-post-widgets

Hva skjer hvis jeg arkiverer en widget?

Sist oppdatert

Ved arkivering flyttes en widget fra Aktiv fanen til Arkivert fanen i listen. Dette er måten å rydde opp i widgets du ikke lenger trenger, siden widgets ikke kan slettes permanent. Du kan når som helst hente en widget tilbake fra arkivet.

Arkiver eller fjern arkivering av en widget

  1. Åpne listen over widgeter, for eksempel Verktøy > Tidtakere.
  2. Klikk på arkivikonet i widgetraden.
  3. For å få den tilbake, åpner du Arkivert fanen og klikk på ikonet for å ta ut av arkivet.

Hva skjer med e-postene du allerede har sendt?

En arkivert widget vises ikke lenger i e-poster som inneholder den, inkludert e-poster du allerede har sendt. Dette gjelder alle typer widgets.

Så hvis en widget fremdeles inngår i en aktiv kampanje eller automatisering, bør du sjekke dette før du arkiverer den. Hvis du henter den ut av arkivet, vises den igjen.

visninger

Arkiverte widgets slutter å telle visninger, så de bruker ikke lenger noen av visningene i abonnementet ditt. Visninger som en widget har samlet inn før du arkiverte den, teller fortsatt med i den aktuelle faktureringsperioden og forblir i analysene dine.

Bruk heller en widget på nytt

For å bruke den samme widgeten i en ny kampanje, klikk på Duplikat i sin egen rad. Du får en kopi med navnet «Kopi av …» med nøyaktig de samme innstillingene, og hver kampanje beholder sine egne visninger og resultater. Når det gjelder nedtellingstimer, er det også en fordel med en ny kopi per kampanje i Apple Mail, som noen ganger kan vise en timer den husker fra en tidligere e-post.

Relatert

Var denne artikkelen nyttig?

Klikk på bildet for å zoome inn. Dra eller rull for å se deg rundt.