E-mailwidgets

Wat gebeurt er als ik een widget archiveer?

Laatst bijgewerkt

Als je iets archiveert, wordt een widget verplaatst van de Actief tab naar de Gearchiveerd tabblad van de lijst. Zo kun je widgets die je niet meer nodig hebt opbergen, want widgets kun je niet definitief verwijderen. Je kunt een widget op elk moment weer uit het archief halen.

Een widget archiveren of uit het archief halen

  1. Open de lijst met widgets, bijvoorbeeld Hulpmiddelen > Timers.
  2. Klik in de widgetrij op het archiefpictogram.
  3. Om het terug te halen, open je het Gearchiveerd Ga naar het tabblad en klik op het pictogram ‘Uit archief halen’.

Wat gebeurt er met e-mails die je al hebt verstuurd?

Een gearchiveerde widget wordt niet meer weergegeven in e-mails waarin deze is opgenomen, ook niet in e-mails die je al hebt verstuurd. Dit geldt voor alle soorten widgets.

Dus als een widget nog steeds in een actieve campagne of automatisering zit, kijk dan even of dat zo is voordat je hem archiveert. Als je hem weer uit het archief haalt, wordt hij weer weergegeven.

weergaven

Bij gearchiveerde widgets wordt het tellen van weergaven gestopt, dus ze verbruiken geen weergaven meer van je abonnement. Weergaven die een widget heeft verzameld voordat je hem archiveerde, tellen nog steeds mee voor die factureringscyclus en blijven in je statistieken staan.

Gebruik in plaats daarvan een widget opnieuw

Als je dezelfde widget in een nieuwe campagne wilt gebruiken, klik dan op Duplicaat in de rij. Je krijgt dan een kopie met de naam "Kopie van …" met precies dezelfde instellingen, en elke campagne behoudt zijn eigen weergaven en resultaten. Voor countdown-timers helpt een nieuwe kopie per campagne ook bij Apple Mail, dat soms een timer laat zien die het nog onthoudt uit een eerdere e-mail.

Gerelateerd

Was dit artikel nuttig?

Klik op de afbeelding om in te zoomen. Sleep of scrol om rond te kijken.