Sådan sletter jeg min konto
Sidst opdateret
For at slette din konto skal du sende en e-mail til support@sendtric.com fra din e-mailadresse til Log ind og bed os om at slette den.
Sletning af en konto kan ikke fortrydes. Du mister adgangen til alle dine widgets og analyser, og eventuelle widgets i e-mails, du allerede har sendt, vil ikke længere fungere.
Vil du bare holde op med at betale?
Du behøver ikke at slette din konto for at opsige et abonnement. Du kan opsige det i Indstillinger > Abonnement og fakturering i stedet, og din konto overgår til Free planen ved udløbet af din betalingsperiode. Se Sådan opsiger jeg mit abonnement.
Relateret
Var denne artikel nyttig?
Tak for din feedback!
