Nedtællingstimer

Hvorfor starter min nedtællingstimer forfra efter 60 sekunder?

Hver forekomst af en timer kører i 60 sekunder

Hver gang en timer indlæses, indlæses der en opdateret version, der kører i 60 sekunder og derefter gentager sig. Hvis e-mailen/timeren indlæses igen, indlæses der en ny version, der kører i 60 sekunder og derefter gentager sig.

Grunden til, at timerne gentages efter 60 sekunder, er at sikre, at de indlæses hurtigt, og at det ikke påvirker leveringssikkerheden. GIF’er, der varer længere end 60 sekunder, indlæses ikke ordentligt i e-mails. Dette er også omtrent den maksimale tid, en bruger alligevel ville bruge på at læse en e-mail uden at opdatere den. Hvis e-mailen opdateres, vil timeren blive nulstillet til en ny 60-sekunders periode.

Hvad hvis jeg ikke ønsker, at timeren skal gentage sig?

Hvis du ikke ønsker, at timeren skal gentages, når hver instans har kørt i 60 sekunder, har vi en indstilling, der gør det muligt at vise et billede, når de 60 sekunder er gået. For at aktivere denne indstilling skal du klikke på "Rediger" på den timer, du ønsker at anvende indstillingen på, rulle ned til fanen "Timer-konfiguration" i venstre side, aktivere indstillingen "Fallback", aktivere "Brug fallback-billede som sidste billede" og uploade det billede, du gerne vil have vist, når timeren har kørt i 60 sekunder.

Når denne indstilling er aktiveret, kører timeren i 60 sekunder, hver gang den indlæses, og viser derefter det uploadede billede.

Bemærk: Vi vil i den nærmeste fremtid adskille indstillingen for reservebillede og indstillingen »Brug reservebillede som sidste billede«, da de har forskellige formål.

Hvor finder man indstillingen »Brug som sidste billede« i redigeringsværktøjet til nedtællingstimer?

Indstillingen »Brug reservebillede som sidste billede« i redigeringsværktøjet til nedtællingstimeren
Hvor finder man indstillingen »Brug som sidste billede« i redigeringsværktøjet til nedtællingstimeren?

Var denne artikel nyttig?