Sådan opsiger jeg mit abonnement
Sidst opdateret
Vi er kede af, at du forlader os. Du kan selv opsige dit abonnement når som helst.
Opsig dit abonnement
- Log ind på Sendtric-dashboardet og åben Indstillinger.
- Udvid Abonnement og fakturering og klik Opsig abonnement.
- Fortæl os, hvorfor du forlader os, og klik på Fortsæt. Din feedback er virkelig en stor hjælp.
- Vi viser dig et par alternativer, herunder et tilbud, hvis du gerne vil blive. Klik Fortsæt til Annuller, så Nej tak, afbryd alligevel.
- Klik Bekræft annullering for at afslutte.

Hvad sker der nu?
- Din abonnement forbliver aktivt indtil udløbet af den periode, du allerede har betalt for. Datoen vises i Abonnement og fakturering.
- Derefter overgår din konto til Free plan. De betalte funktioner holder op med at virke, og widgets, der bruger disse funktioner, vises ikke længere i e-mails. Widgets fra Free plan fungerer fortsat, med op til 10.000 visninger om måneden.
- Har du skiftet mening? Klik her Annuller Annullering i Abonnement og fakturering når som helst inden slutdatoen.
Inden du tager afsted
Hvis noget ikke fungerer, som du har brug for, så giv os besked på support@sendtric.com. Vi hjælper gerne.
Vil du slette din konto helt? Se Sådan sletter jeg min konto.
Relateret
- Sådan opgraderer eller ændrer du dit abonnement
- Hvad sker der, hvis jeg overskrider de 10.000 visninger, jeg har til rådighed hver måned i den Free plan?
Var denne artikel nyttig?
Tak for din feedback!
