Як скасувати мій тарифний план або підписку
Останнє оновлення
Нам шкода, що ви вирішили піти. Ви можете самостійно скасувати підписку в будь-який час.
Скасувати підписку
- Увійдіть у Панель управління Sendtric і відкрити Налаштування.
- Розгорнути Тарифи та оплата і натисніть Скасувати підписку.
- Розкажіть нам, чому ви йдете, і натисніть Продовжити. Ваші відгуки нам дуже допомагають.
- Ми запропонуємо вам кілька варіантів, у тому числі зі знижкою, якщо ви захочете залишитися. Натисніть Продовжити або скасувати, тоді Ні, дякую, все одно скасувати.
- Натисніть Підтвердити скасування щоб закінчити.

Що буде далі
- Ваш тарифний план залишається активним до кінця періоду, за який ви вже сплатили. Дата вказана в Тарифи та оплата.
- Після цього ваш обліковий запис перейде на тарифний план «Free plan». Платні особливості перестануть працювати, а віджети, що їх використовують, більше не відображатимуться в електронних листах. Віджети тарифного плану «Free plan» продовжуватимуть працювати з обмеженням до 10 000 переглядів на місяць.
- Передумали? Натисніть Скасувати скасування в Тарифи та оплата у будь-який час до дати закінчення.
Перш ніж вирушати
Якщо щось працює не так, як вам потрібно, повідомте нам про це за адресою support@sendtric.com. Ми раді надати допомогу.
Хочете повністю видалити свій обліковий запис? Дивіться як видалити мій обліковий запис.
Пов’язані
- Як оновити або змінити тарифний план
- Що станеться, якщо я перевищу 10 000 переглядів на місяць за тарифним планом «Free plan»?
Чи була ця стаття корисною?
Дякуємо за відгук!
