Jak anulować mój plan lub subskrypcję
Ostatnia aktualizacja
Szkoda, że odchodzisz. Możesz samodzielnie anulować subskrypcję w dowolnym momencie.
Anuluj subskrypcję
- Zaloguj się do Panel Sendtric i otwórz Ustawienia.
- Rozwiń Plan i rozliczenia i kliknij Anuluj subskrypcję.
- Powiedz nam, dlaczego odchodzisz, i kliknij Czytaj dalej. Twoja opinia naprawdę nam pomaga w pomocy.
- Pokażemy ci kilka opcji, w tym zniżkę, jeśli chcesz tu zostać. Kliknij Kontynuuj lub Anuluj, a potem Nie, dzięki, i tak anuluję.
- Kliknij Potwierdź anulowanie żeby skończyć.

Co będzie dalej
- Twój plan pozostaje aktywny do końca okresu, za który już zapłaciłeś. Data ta jest podana w Plan i rozliczenia.
- Potem twoje konto przejdzie na plan „Free plan”. Płatne funkcje przestaną działać, a widżety, które z nich korzystają, nie będą już wyświetlać się w e-mailach. Widżety z planu „Free plan” będą nadal działać, z limitem do 10 000 wyświetleń miesięcznie.
- Zmieniłeś zdanie? Kliknij Anuluj Anulowanie w Plan i rozliczenia w dowolnym momencie przed datą zakończenia.
Zanim wyjdziesz
Jeśli coś nie działa tak, jak byś chciał, daj nam znać na support@sendtric.com. Chętnie udzielimy pomocy.
Chcesz całkowicie usunąć swoje konto? Zobacz jak usunąć moje konto.
Zobacz też
- Jak rozszerzyć lub zmienić swój plan
- Co się stanie, jeśli przekroczę limit 10 000 wyświetleń w ramach planu „Free plan” w danym miesiącu?
Czy ten artykuł był pomocny?
Dziękujemy za opinię!
