Jak rozszerzyć lub zmienić swój plan
Ostatnia aktualizacja
Możesz samodzielnie zmienić lub ulepszyć swój plan w Pulpitie nawigacyjnym. Porównaj, co obejmuje każdy plan na naszej stronie strona z cenami.
Zmień swój plan
- Otwórz Ustawienia i rozwiń Plan i rozliczenia.
- Kliknij Plan aktualizacji żeby przejść od razu do planów albo przewiń w dół, żeby je zobaczyć.
- Wybierz rozliczenie miesięczne lub roczne (rozliczenie roczne pozwala zaoszczędzić nawet 10%). Ceny są podane w euro, jeśli mieszkasz w Europie, a w pozostałych krajach – w dolarach amerykańskich.
- Kliknij wybrany plan.
- Pierwszy zakup: wpisz swój adres rozliczeniowy i numer identyfikacji podatkowej, jeśli go masz, a potem sfinalizuj zamówienie. Masz już zarejestrowaną kartę: potwierdź zmianę w Potwierdzenie planu. Używana jest twoja obecna karta.

Nowe funkcje będą dostępne, jak tylko zmiana wejdzie w życie.
Przedsiębiorstwa
Przedsiębiorstwa mają indywidualne ceny i obejmują dodawanie użytkowników, podkont, czcionek marki, powiadomień krytycznych, domen niestandardowych, zamówień oraz opiekę menedżera konta. Kliknij Umów się na prezentację na karcie Przedsiębiorstw albo zajrzyj do jak się z nami skontaktować.
Przejście na tańszy pakiet
W ten sam sposób możesz wybrać tańszy plan. Zanim to zrobisz, sprawdź, czy Twoje widżety korzystają z funkcji, których tańszy plan nie obejmuje, takich jak liczniki czasu uruchamiane po wysłaniu e-maila czy wyniki ankiet na żywo. Później nie będziesz mógł zapisać tych widżetów z włączonymi tymi funkcjami.
Nie wiesz, który plan wybrać?
Zacznij od miesięcznego limitu wyświetleń: na pulpicie nawigacyjnym widać, ile już wykorzystałeś w tym cyklu. Jeśli regularnie przekraczasz limit, warto wybrać większy pakiet. Zobacz Jak liczy się wyświetlenia widżetów?
Zobacz też
- Co się stanie, jeśli przekroczę limit wyświetleń w ramach mojego płatnego planu?
- Jakie sposoby płatności oferujecie?
- Jak anulować mój plan lub subskrypcję
Czy ten artykuł był pomocny?
Dziękujemy za opinię!
