Команди та Підприємства

Як запрошувати користувачів та призначати їм ролі

Останнє оновлення

Наші тарифи «Enterprise» передбачають можливість використання кількох користувачів, ролей та субрахунків. Тарифи «Free», «Micro», «Standard» та «Power» передбачають лише один обліковий запис. Якщо ви бажаєте обговорити тариф «Enterprise», замовити демонстрацію або надіслати електронного листа sales@sendtric.com.

Запросити користувача

  1. На Панелі управління натисніть Рахунки у верхньому меню. (Його бачать лише адміністратори та власник облікового запису.)
  2. У таблиці користувачів натисніть Запросити користувача.
  3. Введіть Адреса електронної пошти та Повне ім'я.
  4. Під Прив’язати до рахунку, виберіть Основний обліковий запис або субрахунок.
  5. Виберіть Роль: Адміністратор або Редактор.
  6. Для користувачів субрахунків можна вибрати (за бажанням) Додаткові права на перегляд Переглядів: інші облікові записи, з яких ця особа може переглядати та копіювати віджети.
  7. Надішліть запрошення. Користувач відображається як У процесі розгляду доки вони не погодяться. Використовуйте Надіслати посилання для активації ще раз за потреби.
Вікно «Запросити користувача» з полями для введення електронної адреси, імені, облікового запису, ролі та додаткових прав доступу до переглядів

Ролі

РольОсновний обліковий записСубрахунок
РедакторПерегляд та редагування віджетів на всіх облікових записахПереглядати та редагувати віджети лише у своєму субрахунку, а також переглядати та копіювати віджети з облікових записів, до яких вони мають додаткові права на перегляд
АдміністраторУсе, що може зробити редактор, а також можливість запрошувати користувачів до будь-якого облікового запису та керувати розрахункамиУсе, що може робити редактор субрахунку, а також запрошувати користувачів до свого субрахунку

Змінити або видалити користувача

У таблиці користувачів натисніть Редагувати щоб змінити обліковий запис або роль користувача, або Видалити щоб видалити користувача з основного облікового запису. Архівні користувачі можуть бути відновлені за допомогою Відновити доступ користувача.

Обмеження для користувачів

Кожен рівень Enterprise передбачає певну кількість користувачів, а кожен додатковий субрахунок додає ще 5 користувачів. Якщо ви досягнете свого ліміту, з’явиться повідомлення «Досягнуто ліміт користувачів для вашого тарифного плану Enterprise». Зверніться до свого менеджера з обслуговування клієнтів щодо додавання додаткових користувачів.

Пов’язані

Чи була ця стаття корисною?

Натисніть на зображення, щоб збільшити. Перетягніть або прокрутіть, щоб переглянути.