Hvad sker der, hvis jeg overskrider antallet af visninger i mit betalte abonnement?
Sidst opdateret
Intet går i stykker. På Micro-, Standard-, Power- og Enterprise-abonnementerne fortsætter dine widgets med at fungere og viser aldrig et vandmærke, selvom du overskrider antallet af visninger i dit abonnement.
Hvad sker der?
- E-mails, når du nærmer dig. Vi sender dig en e-mail, når du når 50 %, 80 % og 100 % af dine visninger, og igen ved 120 %.
- En besked på dit kontrolpanel med en besked om, at du har overskredet din månedlige kvote for visninger.
- Vi vil bede dig om at opgradere til en løsning, der passer, hvis du ofte overskrider grænsen.
Vi tillader desuden et lille overskud på alle betalte abonnementer for at dække visninger fra din e-mail-platforms redigeringsværktøj og testudsendelser.
Hold øje med dine visninger
- Dit kontrolpanel viser Antal visninger i denne faktureringsperiode og når dine visninger nulstilles.
- Hver widgetliste viser antallet af visninger i denne faktureringsperiode pr. widget, så du kan se, hvilken kampagne der har haft flest visninger.
- Analytik viser antal visninger pr. måned. Se Sådan ser du antallet af visninger af din widget i Analytics.
Hvis du jævnligt bruger mere end det, kan du sammenligne abonnementer i Sådan opgraderer eller ændrer du dit abonnement.
Relateret
- Hvordan tælles visninger af widgets?
- Hvad sker der, hvis jeg overskrider de 10.000 visninger, jeg har til rådighed hver måned i den Free plan?
Var denne artikel nyttig?
Tak for din feedback!
